Følg

GoCollective - FAQ

Leasing af hardware for GoCollective medarbejdere – FAQ
___________________________________________________________________________

Bestilling af PC


1. Hvordan ved jeg, hvilken PC der er passende til mit arbejdsbehov?
SVAR: Din leder har angivet, hvilken type PC der er passende til dit arbejdsbehov. Alt udstyr på bestillingsportalen med en egenbetaling på 0,- er som udgangspunkt passende for dit arbejdsbehov. Der kan f.eks. være forskel på størrelsen af PC’erne, men det er op til dig selv at vælge, hvilken du ønsker at arbejde på.
Hvis du er i tvivl, kan du spørge en kollega eller kontakte ADmire.

2. Hvilken dock skal jeg vælge til min PC-pakke?
SVAR: Når du bestiller PC, har du to valgmuligheder for at vælge en dock. Du bør vælge den dock, som har samme mærke som den PC, du har valgt.

3. Skal jeg bestille mit udstyr som én samlet pakke eller kan jeg bestille over flere omgange?
SVAR: Når du bestiller din PC-pakke eller telefon-pakke, bestiller du det samlet med alt tilhørende udstyr. Leasingperioden og betalingen af udstyret starter, når den samlede pakke bliver leveret. Derfor vil det, du bestiller, blive samlet hos leverandøren og leveret som en samlet pakke.

4. Behøver jeg at vælge tilbehør, hvis jeg i forvejen har eks. tastatur?
SVAR: Ja! Du skal vælge alt tilbehør til din PC-pakke. Fravælger du at bestille eks. tastatur, når du er igennem på bestillingsportalen, vil din ordrebekræftelse efterfølgende blive afvist med beskeden om, hvilke mangler du har i din bestilling, og du vil efterfølgende blive bedt om at foretage en ny bestilling. Dette skyldes, at vi leaser udstyret inkl. support, så alt udstyr vil skulle returneres (eller frikøbes) efter endt leasingperiode.

5. Min PC står til at have en lang leveringstid. Modtager jeg mine nye skærme etc., før jeg modtager min PC?
SVAR: Nej, du modtager først dit udstyr, når hele din pakke kan leveres samlet. Leasingperioden og betalingen af udstyret starter, når den samlede pakke bliver leveret.

6. Jeg har i dag to arbejdsstationer. Hvordan sikrer jeg, at jeg får nyt udstyr på begge arbejdsstationer?
SVAR: GoCollective dækker udstyr til én arbejdsstation for alle medarbejdere, der har behov for dette. Hvis din leder godkender, at du har behov for flere arbejdsstationer, og dermed mere udstyr skal dette godkendes af din nærmeste leder. Bestillingen af dit udstyr skal da foregå fra din leder til GoCollective Helpdesk, og betalingen af udstyret vil blive på lederens costcenter.


Bestilling af telefon


7. Skal jeg bestille lader og headset separat til min telefon?
SVAR: Ja. Som udgangspunkt medfølger der ikke automatisk oplader og headset ved bestilling af ny telefon. Derfor skal du aktivt vælge dette på bestillingsportalen.

8. Hvorfor skal jeg betale for de nyeste telefon-modeller?
SVAR: GoCollective har angivet et beløb, som dækker udstyr til medarbejderne. Ønsker du at opgradere udstyret ud over det angivne beløb, vil der foreligge en egenbetaling via din bruttoløn.

9. Hvorfor kan jeg ikke bestille panserglas og cover til min telefon?
SVAR: Leasingaftalen indebærer en serviceaftale på alt udstyr, som sikrer, at din telefon bliver repareret på lokationen, hvis du skulle komme ud for et uheld. Af samme årsag er panserglas og cover fravalgt som firmadækket udstyr i tilvalgsordningen.

10. Jeg har krav på en større telefon jf. mit arbejdsbehov. Hvorfor skal jeg betale for at opgradere?
SVAR: GoCollective har angivet et beløb, som dækker udstyr til medarbejderne. Hvis du har behov for en større telefon end det, der bliver dækket af GoCollective, skal du tage en snak med din leder, som skal godkende en sådan bestilling via GoCollectives Helpdesk.

Bestilling af udstyr på costcenter (primært for ledere)


11. Hvordan bestiller jeg PC’er på mit costcenter? Hvilke PC’er kan jeg vælge imellem?
SVAR: Du foretager din bestilling af udstyr til dit costcenter via GoCollective Helpdesk. På Helpdeskportalen kan du se, hvilket udstyr som kan bestilles.
Er der specielle behov for udstyr, som ikke er på Helpdeskportalen, foretages denne bestilling via en sag til Helpdesk.

12. Hvordan bestiller jeg telefoner på mit costcenter? Hvilke telefoner kan jeg vælge imellem?
SVAR: Du foretager din bestilling af udstyr til dit costcenter via GoCollective Helpdesk. På Helpdeskportalen kan du se, hvilket udstyr som kan bestilles.
Er der specielle behov for udstyr, som ikke er på Helpdeskportalen, foretages denne bestilling via en sag til Helpdesk.

13. Hvad gør jeg, hvis mine medarbejdere skal have udstyr til en hjemmearbejdsplads?
SVAR: Alle medarbejdere vil blive inviteret til at bestille en PC-pakke via ADmires bestillingsportal. GoCollective dækker de behov, der er for, at en medarbejder har en arbejdsstation på arbejdsadressen. Skulle der være behov for, at en medarbejder skal have en ekstra arbejdsstation, skal dette bestilles på lederens costcentret. Bestillingen skal foretages af lederen via GoCollective Helpdesk. Leasing af den ekstra arbejdsstation vil da blive betalt via costcentret i hele leasingperioden og skal afleveres retur til leverandøren efter end leasingperiode. Udstyr kan ikke frikøbes af medarbejderen efter endt leasingperiode.

14. Kan mine medarbejdere købe telefonerne bagefter, når de er bestilt på mit costcenter?
SVAR: Nej. Bestillinger foretaget på costcentret skal afleveres retur til leverandøren ved endt leasingperiode.

Ordrebekræftelse og levering


15. På check-out siden skal der udfyldes adresse – er det min egen adresse eller arbejdsadresse?
SVAR: Du skal udfylde med dine egne oplysninger på bestillingssiden. Dette skyldes, at ADmire skal kunne kontakte dig i forbindelse med genbestilling samt tilbagelevering af udstyr. ADmires portal vil automatisk blive beriget med dine arbejdsmæssige kontaktdata. Den angivne mail på bestillingssiden vil modtage ordrebekræftelsen for bestillingen. Her vælger du selv, om du vil skrive din private mailadresse eller din arbejdsmail.

16. Hvordan ved jeg, hvornår mit udstyr bliver leveret?
SVAR: Som udgangspunkt er der maks. 4-5 uger på levering af telefoner. På PC’er er der i øjeblikket op til 4-5 måneders leveringstid grundet COVID-19 og oversvømmelser.

17. Får jeg mulighed for at vælge noget andet udstyr, hvis mine valgte enheder er forsinket?
SVAR: Ja. ADmire kontakter dig, hvis en af delene i din valgte pakke har en lang leveringstid, som forsinker leveringen af hele din pakke, hvis der findes et andet alternativ.

18. Hvor kan jeg tjekke op på min ordre?
SVAR: Du kan kontakte ADmire på support@admire.dk for at få en status på din ordre.

19. Kan man ændre i sin bestilling, når man har modtaget sin ordrebekræftelse?
SVAR: Du kan som udgangspunkt ikke ændre i din bestilling efter ordrebekræftelsen er modtaget. Skulle der være ændringer eller spørgsmål til din bestilling, er du velkommen til at kontakte ADmire på support@admire.dk.

20. Der er en leveringstid på 4-5 måneder, men der starter en ny medarbejder til den 1. Hvordan sikrer jeg mig, at medarbejderen har udstyr klar til opstart?
SVAR: GoCollective har erstatningsudstyr liggende, som kan benyttes til nye medarbejdere i venteperioden. ADmire aftaler nærmere med Helpdesk, hvis udstyret ikke når frem i tide til opstart, for at sikre at medarbejderen har udstyr klar til ansættelsesstart.

21. Min bestilling er blevet annulleret. Hvorfor?
SVAR: Din bestilling kan være annulleret, hvis du mangler at bestille noget udstyr på din ordre. Ved en evt. annullering, vil du blive kontaktet af ADmire med besked om, hvorfor din ordre er annulleret. Du skal da foretage en ny bestilling.

 

22. Låneudstyr i forbindelse med nyansættelse, hvis ordren ikke når at ankomme til første arbejdsdag.
Hvis nye medarbejdere har bestilt udstyr, som ikke når at ankomme til deres første arbejdsdag, vil der blive stillet låne udstyr til rådighed af GoCollective, indtil den valgte ordre ankommer hos slutbrugeren.


Leasingperiode og egenbetaling

 

23. Hvordan fungerer det med egenbetaling af opgraderet udstyr?
SVAR: Telefon-pakke: Når du hvert andet år vælger ny telefon inkl. oplader og headset, kan du vælge én af standardtelefonerne og udvalgt tilbehør, som GoCollective tilbyder uden, at det har nogle meromkostninger for dig. Du kan også vælge en dyrere/bedre telefon og tilbehør, hvor meromkostningen fratrækkes fra din bruttoløn med et fast beløb hver måned over 24 måneder. Et træk via bruttolønnen betyder, at beløbet trækkes fra din løn før SKAT.
PC-pakke: Det samme gælder valg af PC. Her kan du vælge standardenheder inden for PC, dock, skærm, headset, mus og tastatur eller opgradere til enheder, som du hellere vil arbejde med. Differensen her betales via din nettoløn med et fast beløb hver måned i 36 måneder.
Et træk via nettolønnen betyder, at beløbet trækkes fra din løn efter SKAT.

24. Hvor meget af min løn kan jeg bruge til bruttolønsprodukter?
SVAR: Der er ingen begrænsning på, hvor meget af månedslønnen du maximalt kan bruge til fleksible løngoder. Dog skal der være løn nok tilbage til at kunne modregne det faste løntræk. Dette kunne være aktuelt i ferieperioder.

25. Hvad sker der, hvis et bruttoløns-produkt først leveres, efter jeg er påbegyndt løntræk i min løn?
SVAR: Grundet skattereglerne bliver du trukket i løn med virkning fra bruttolønsperiodens opstart. Bruttolønsperioden starter den måned, du får leveret din samlede PC eller telefonpakke, hvorfor du kan opleve at blive trukket i løn i starten af måneden, men først modtage pakken i slutningen af måneden. I sidste ende vil du dog have betalt det samme samlede beløb for produkterne, men blot have modtaget produkterne senere end løntrækket påbegyndte.

26. Hvordan kan jeg frikøbe udstyret?
SVAR: Når perioden for både telefon (to år) og PC (tre år) udløber, er det muligt at frikøbe udstyret og dermed eje det privat f.eks. til enten dig selv eller en i din husstand. Dette vil foregå som en almindelig handel mellem leverandøren, ADmire, og dig - og trækkes ikke fra lønnen, men skal betales via fx bankoverførelse eller MobilePay.

27. Hvordan bestiller man nyt udstyr?
SVAR: Når du har haft din telefon i to år og din PC i tre år, bliver du kontaktet af ADmire, som via mail sender et link til bestillingssiden. Dette sker helt automatisk, inden perioden på din telefon og PC udløber. Når du bestiller nyt udstyr via ADmires portal, vil du samtidig modtage et tillæg til din ansættelseskontrakt indeholdende betingelserne for leasing af udstyr som medarbejder hos GoCollective. Tillægget vil blive arkiveret sammen med din ansættelseskontrakt.

28. Hvordan kan jeg se, hvor langt jeg er i min leasingperiode på hhv. 24 og 36 mdr?
SVAR: Du kan altid kontakte ADmire på support@admire.dk for at få status på din leasingaftale.

29. Hvad sker der, hvis priserne på produkterne falder eller stiger i bindingsperioden?
SVAR: Værdien af de produkter der indgår i ordningen, ligger fast i hele bindingsperioden, og ændres ikke uanset om udgiften til de aktuelle produkter måtte blive forøget eller reduceret. Du kan således regne med, at det aftalte løntræk ligger fast – og uændret i hele bindingsperioden.

30. Min kollega har bestilt samme telefon, som jeg bestilte for 6 måneder siden, men vedkommendes egenbetaling er mindre end min?
SVAR: Priserne på udstyr samt udvalget af udstyr opdateres 2-4 gange årligt. Leverandørens pris på udstyret kan svinge, men GoCollectives tilskud til medarbejderne er fast gennem hele perioden. Alt efter hvornår du har bestilt udstyret, kan du da komme ud for, at kollegaer som bestiller efter dig, får en anden pris grundet ændringer hos leverandøren.

31. Hvad sker der, hvis jeg fratræder min stilling i bindingsperioden?
SVAR: Fratræder du din stilling hos GoCollective Danmark, er du, uanset hvem der opsiger ansættelsesforholdet, samt grunden hertil, forpligtet til at kontakte GoCollectives IT Helpdesk for at koordinere afleveringen af dit udstyr til ADmire, så snart dato for ansættelsesophør er endeligt afklaret.
Du har dog mulighed for at frikøbe de produkter, du ønsker.
Har du valgt en mobiltelefon med udstyr og/eller PC, kan du vælge enten at aflevere de valgte produkter eller få tilbudt at overtage dit udstyr til markedspris, der fastsættes på det pågældende tidspunkt af ADmire, som administrerer ordningen. Hvis du ikke ønsker at overtage udstyret, vil ADmire orientere dig om, hvordan produkterne skal afleveres. Uanset om du ønsker at tilbagelevere eller frikøbe udstyret, skal PC’en forbi ADmire for at blive nulstillet for GoCollective data.Fejlmelding af udstyr

 

32. Min skærm på min telefon er gået i stykker. Hvad gør jeg?
SVAR: Fejlmelding af ødelagt skærm skal ske til ADmire via https://portal.admire.dk/. Bemærk, du skal indtaste serie- eller IMEI-nummer. Når skærmen er fejlmeldt, træffer du selv aftale med ADmire om at komme på lokationen og skifte skærmen. Hvis ikke skærmen/telefonen kan repareres på lokationen, får du en lånetelefon af ADmire, mens telefonen er til reparation.
Alle andre fejlmeldinger skal gå igennem GoCollectives Helpdesk.

33. Hvis udstyret bliver beskadiget eller ikke virker, hvor henvender man sig så?
SVAR: Alle fejlmeldinger sker hos GoCollectives IT Servicedesk på:
helpdesk@GoCollective.dk eller telefon 72 30 88 88.
Herefter er det muligt, at fejlmeldingen går videre til ADmire Support afhængig af din udfordring.

 

0 Kommentarer

Artiklen er lukket for kommentarer.
Drevet af Zendesk